Neutrogena Visibly Clear Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jeli

Herkese merhaba,
Bugün başlıkta ismini uzun uzun yazdığım pembe greyfurtlu peelingten bahsedeceğiz. Bu benim ikinci ürünüm ve o da bitmek üzere. Zaten ikinci kez almış ve de bitirmişsen sevmişim demektir. Ama yine de sizlerle vaatlerine ve onların ne kadarını yerine getirdiğine bakalım istedim.

Taze ve temizlenmiş bir his vererek sivilce ve siyah noktaların oluşumunu engellemeye yardımcı olduğunu iddia eden bir peeling bu. İçeriğindeki soyucu mikro tanecikler ve microclear teknolojisi ile cildi derinlemesine temizleyip sivilce ve siyah noktaların azalmasına ve yeniden oluşumalarını engellemeye yardımcı oluyormuş. Bendeki etkilerine bakacak olursak; benim sadece şakaklarımda ve alnımda zaman zaman sivilce olur. Özellikle cilt bakımımı biraz ihmal ettiğim dönemlerde çıkan bu sivilceler, bu peelingi birkaç defa kullandığımda kesinlikle yok oluyor. Siyah noktalardaki etkisine gelirsek; sadece burun bölgemde oluşan siyah noktalarım var. Bunlarda çok etkili olduğunu gözlemleyemedim. Onları burun bantlarıyla temizlediğimde ancak etkin bir temizlik sağlamış oluyorum.





Diğer bir vaadi ise, pembe greyfurtla, tıkalı gözenekleri açması ve cildi nazikçe kurutmadan temizlemesi. Gözenekleri açması burun çevrem dışında doğru. Ama burun bölgem bu konuda biraz inatçı sanırım😊 Cildi kurutmadan temizlemesi ise kesinlikle doğru. İçerisindeki tanecikler cildimi çizmeden güzel bir şekilde temizliyor. Bu peelingi yaptıktan sonra, bildiğiniz gıcır gıcır temiz bir cilt elde ediyorum. Kışın yanaklarımı biraz kurutabiliyor. O nedenle günlük olmasına rağmen her gün kullanmıyorum. Ama yazın her gün kullanabildiğim bir ürün. Kokusuna gelirsek; narenciye kokularını pek sevmesem de, bunun kokusu hoşuma gidiyor. Adeta bahar gelmiş gibi hissettiriyor bana. Kısacası ben bu peelingi seviyorum ve yakında 3. sünü almayı planlıyorum.

Sizler bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da buna benzer günlük peeling tavsiyeleriniz var mı? 

3 yorum: