19 Mayıs #semraninrenkleribaharetkinliği


Dün çok güzel insanlar tanımama vesile olan ve yaklaşık 3 aydır planlamasıyla ilgilendiğim etkinliğimden bahsetmek istiyorum bugün. Açıkçası instagram'da ve takip ettiğim birçok blogda bu tarz etkinlikleri görüyordum ve ben de böyle bir etkinlik düzenlemeyi uzun zamandır istiyordum. Fakat daha önce ne böyle bir etkinliğe katılmıştım, ne de yapmıştım. Tecrübeli olmadığımdan bir türlü yapmaya cesaret edemiyordum. Şubat ayının sonları gibi en sonunda kararımı verdim ve etkinlik için kolları sıvadım.


İlk başta etkinlik tarihini 14 Nisan olarak kararlaştırmıştık. Fakat, bazı pürüzlerden dolayı tarih değişikliğine gitmek durumunda kaldık. Zaten beni instagram'dan takip edenler bu 3 aylık sürecin hemen hemen her anına, iyi ya da kötü tüm detaylarına vakıflar. Bu zaman zarfında yaşadığım stres ve olumsuz durumlar bir miktar beni üzse de, şimdi iyi ki yaşanmış demeden edemiyorum. Çünkü bu sayede hem katılımcılar, hem de firmalar anlamında çok daha doğru tercihler yapmış oldum.


Öncelikle etkinlik mekanından biraz bahsedersek, özellikle Gözde hanımın kibar ve ilgili tavırları, etkinlik sürecinin başından sonuna kadar bizimle olan iletişimi gerçekten çok güzeldi. Temiz ve lezzetli menüleri, bizim konforumuz için özel olarak ayrılan üst katta, misafir gibi bizi ağırlamalarından çok memnun kaldım. Ayrıca kurumsal bir marka oluşunu hesap kısmında da görmüş olduk. Hoş bir tabir olmayacak ama, müşteriyi yolunacak kaz gibi görmemeleri kalitelerinin farkı kesinlikle. Astoria Avm'de bulunan, Big Chef's'i seçmiş olduğum için ben oldukça memnun kaldım. Tek kötü yanı havalandırma sıkıntısıydı. Camekan bir alan olduğundan biraz fazla sıcak oldu. Ama yine de güzel zamanlar geçirdik.


Daha önce instagram dışında tanışma fırsatı bulamadığımız, birbirinden değerli, ışıl ışıl arkadaşlar edinmeme vesile olduğundan dolayı bu etkinlik benim için çok kıymetli. Katılan arkadaşlarımın içinde uzun zamandır takipleştiğimiz ve tanımayı çok istediğim sevgili @esratakim (Esra), @mujganinblogu ( Müjgan), @makyajmakyaja (Dilek) nın dışında, henüz 1 - 2 aydır takipleştiğim ve tanıdığıma çok çok memnun olduğum @mavitabanlimor (Gülsün) ve @ilknurundunyasi (İlknur) vardı. Bazı aksaklıklardan dolayı katılamayan @busrafindiklii (Büşra) ve @piremses.official (Ebru) ile de umarım daha sonra tanışma fırsatımız olur.

@ilknurundunyasi


@mujganinblogu

@esratakim

@makyajmakyaja

@mavitabanlimor

Beni bugünümde  yalnız bırakmayan, sohbetleri, samimiyetleri, güzel enerjileri ile günümü güzelleştiren dostlarıma çok teşekkür ederim. Uzun yıllar sürecek dostluklara adım atmış olduk.


Tabi bir de sevgili sponsorlarımızı unutmamak lazım. Onlarda bize ve etkinliğimize değer verip, güzel ürünleriyle aramızda oldular. Ürünlerin hepsini denedikçe instagram'dan ve buradan sizlere detaylı olarak anlatacağım. Ama tek tek kimler, hangi ürünleriyle katılmış bir görelim değil mi?

Otacı

Otacı markası defne ve zeytinyağlı şampuanlarının yanısıra, farklı şampuan ve sabun tersterları gönderdiler. Etkinliğimizin en başından beri ilgisini bizden eksik etmeyen ve yaşanan her şeye rağmen yanımızda olan Otacı markasına ve sevgili Elif hanıma çok teşekkür ederim.

Ahmad Tea Türkiye

Yine etkinliğimizin en başından beri bize inanan ve yanımızda olan Ahmad Tea Türkiye'ye de çok teşekkür ederim. 2 farklı çayıyla etkinliğimize renk kattı.


Doğal Ambar.Com

Ve yine etkinliğimizin en başından beri destekçimiz olan Doğal Ambar da, temiz içerikli el kremleriyle yanımızdaydı. Ürünlerini çok merak ediyorum ve en kısa zamanda deneyip yorumlayacağım.

Ece Reklam

Etkinliğimize şık mumluklarıyla katılan aynı zamanda, etkinlik için rollap, hoşgeldiniz ve program akış kartlarıyla da destek olan sevgili Hilmi Ergül'e (Ece Reklam) de çok teşekkür ederim. 

San'Atölye

San'Atölye de etkinliğimizi daha unutulmaz kılmak için, hem etkinlik ismi, hem de katılımcıların isminin yazılı olduğu kupalarıyla aramızdaydı. Bu desteklerinden dolayı sevgili Tuğba Farsak ve Hakan Farsak'a çok teşekkür ederim. Ayrıca markalarının, tamamen el yapımı pek çok güzel ürünleri var. Mutlaka instagram sayfalarına da bir göz atın derim. 

Bioblas Türkiye

Bioblas Türkiye'de hepimizin saç tipi ve ihtiyacına göre şampuanlar gönderdi. Onlara da bu güzel hediyeleri için çok teşekkür ediyorum.

Rosense

Rosense markası da çok şık hediyeleriyle aramızdaydı. Ürünlerinin hepsi çok güzel ve daha kutuyu açar açmaz mis gibi gül kokusu yayılıyor her yere. Hepsini deneyip yorumlamak için sabırsızlanıyorum. Bu güzel hediyeler için sevgili Şerife hanıma ve Rosense'e çok teşekkürler.

Highgenic
Sadece kendi bakımımız olmaz değil mi? Evimizin temizliği ve bakımı için de, Highgenic markası hediyeleriyle bizlerleydi. Desteklerinden ve hızlı gönderimlerinden dolayı sevgili Gülin Baştekin ve Highgenic'e çok teşekkür ederim.

Diana Monroe Makeup

Sevgili Diana Monroe Makeup da bizi en başından beri destekleyen sponsorlarımızdandı. Işıl ışıl highlighterları, rengarenk rujları ve şık ambalajlarıyla diğer kaş,ten ve göz ürünleriyle yanımızdalardı. Benim gibi kozmetik delisi birisinin sevincini siz düşünün 😊

Tarko Kozmetik

Kendileriyle Beauty Eurasia Fuarında tanışma fırsatı bulduğumuz ve etkinliğimizden bahsedince, aslında bu tarz organizasyonlara pek sıcak bakmadıkları halde, bizi kırmayan Tarko Kozmetiğe de bu hediyelerinden dolayı teşekkür etmemek olmaz.

Gabrini

Yine Beauty Eurasia Fuarında tanıştığımız sevgili Tülay Hanıma, hem ilgisi, hem de hoş sohbetinden dolayı teşekkür ederim. Gabrini'nin bu güzel rujlarını bilmeyen yoktur sanırım. Renklerini en kısa süre deneyip instagramda paylaşacağım.

Norhavebag

Norhavebag'de 2 güzel ve el yapımı makyaj çantasıyla bizlerleydi.  Tamamen el yapımı olan çantalarını görmek için sayfalarına bir bakın.

Biraz uzun bir yazı olduğunun farkındayım. Ama bu güzel günümü sizlerle paylaşmak istedim. Eğer yazımı sıkılmadan buraya kadar okuduysanız sizlere de çok teşekkür ederim.


4 yorum:

  1. Cok güzelbir etkinlik sevgiler 😊

    YanıtlaSil
  2. Harika saatler geçirdik hep birlikte, çok teşekkür ediyorum Semracım herşey için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım asıl ben teşekkür ederim geldiğin için :)

      Sil