Isana My Dear Coconut Peeling


Peelingler bakım rutinimin vazgeçilmezleri. Eğer sizler de benim gibi peelingleri seviyorsanız bugünkü yazım tam size göre.

Isana markasına ait bu peelingi, geçen ay aldım sanırım. Kullandığım peelingim bitmişti ve farklı bir markanın ürününü denemek istiyordum. Bu arayış içindeyken de, Isana'ının bu ürünüyle karşılaştım. Beni ilk çeken tabi ki de kokusu oldu. Beni tanıyanlar bilir, hindistan cevizi kokusuna asla dayanamam.  Sırf kokusunu sevdiğim için de denemek istedim.Aldığıma pişman olmadığım ürünlerden biri oldu.

İçeriğinde hindistan cevizi yağı, bambu ve inci tanecikleri barındıran peelingin, tanecikleri cildinizi rahatsız edecek boyutta değil. Ama cildi ölü derilerden arındıracak kadar da etkili. 200 ml. olan ürünün kullanım süresi ise, 12 ay.



Duşta vücudunuzu ıslattıktan sonra, peelingi tüm vücudunuza dairesel hareketlerle yediriyorsunuz, ardından da güzelce duruluyorsunuz. Duştan çıkıp, kuruduğunuzda pamuk gibi yumuşacık oluyor cildiniz. Ben ne zaman bu peelingi kullansam, ekstra nemlendirici kullanma ihtiyacı duymuyorum. Ama cildiniz aşırı kuru ise, siz nemlendiricinizi de uygulamak isteyebilirsiniz.

5 yorum:

  1. ısana ürünlerini çok seviyorum ama buna denk gelmedim nedense , ilk fırsatta alınacaktır kendisi :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de daha önce görmemiştim. Ama bundan sonra bittikçe alırım :)

    YanıtlaSil
  3. Peeling deyince yüz temizlemeye yönelik sandım. Duş esnasında özellikle banyo kesesi ile kullanılırsa masaj etkisi yapar diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Keseyi zaman zaman ben de tercih ediyorum. Ama peeling, keseden daha hassas geliyor bana cildi tahriş etmeme açısından, bir de bu peelingin cildi yumuşatma etkisini sevdim ben :)

    YanıtlaSil
  5. O zaman buna göz atayım. Bende hindistan cevizine dayanamam.

    YanıtlaSil