Watsons 1 TL Günlerinden Neler Aldım



Watsons'daki Bahar Festivalini henüz duymadıysanız bugün biraz ondan bahsedelim. Neler bu kampanyaya dahil? Ben neler aldım bir bakalım. 


3 - 30 Mayıs tarihlerinde geçerli olan kampanyada seçili ürünlerin ikincilerini 1 TL'ye alabiliyorsunuz. Makyaj ve cilt bakım ürünlerinden oluşan 1000 üründe geçerli olan bu kampanyada hangi markalar ve markaların hangi ürünleri var peki?




Makyaj kategorisinde; Maxfaktör, Rimmel London, Makeup Revolation, Deborah, Revlon,Loreal, Flormar, Golden Rose, Note, NYC ve Diadermine markalarında bazı ürünlerinde geçerli. Cit bakımı kategorisinde ise; Nivea, Clean&Clear, Ziaja, Vaselin, Proksin, Nip+Fab, Arko, Montagne Jeunesse, Beauty Formulas, Avofarm gibi markaların bazı ürünlerinde geçerli olduğu gibi saç bakımı, ağız ve diş bakımı vs. pek çok üründe bu kapmanyaya dahil.



Ben tercihimi cilt bakım ürünlerinden yana yaptım. Açıkçası diğerleri pek de ilgimi çekmedi. Ama tabi ay sonuna kadar fikrim değişebilir. Bu sadece ihtiyaç alışverişi oldu benim için. Aslında Nip+Fab ürünlerini de denemek istiyorum. Fakat ürünlerin fiyatı bana biraz pahalı geliyor. 60 tane pede 60 TL vermek istemedim. Gerçi bu kampanyada 61 TL'ye 2 ürün alınabiliyor ama ben %50 indirimi tercih ederdim bu ürünlerde. İlk defa deneyeceğim için 2 adet ürün almak istemedim.




Gelelim alışverişimdeki detaylara. Kağıt maskeler pratik oluşlarından dolayı her zaman tercih ettiğim ürünler oluyor. Watsons'ın bu kağıt maskelerini ise ilk defa deneyeceğim. Fiyat olarak oldukça uygunlar. Adedi 4.99 TL olan maskenin ikincisine ise 1 TL verdim. Ben bu maskelerden 4 adet aldım.



Maskenin içeriğinde Jeju suyu, hyaluronik asit ve ginseng var. Onarıcı etkili maske, cildi nemlendirip tazelemeye yardımcı oluyor. Açıkçası etkilerini merak ediyorum. Umarım işe yarar. Ürünü kullandıktan sonra detaylı bir yazısı gelir mutlaka.



Nivea'nın bu 1 dakikalık maskelerini de henüz deneme fırsatım olmamıştı. Merak ettiğim halde sıra onlara gelemiyordu. Sonunda bu kampanyada görünce almak istedim. Adet fiyatı 24.90 TL olan iki maskeyi toplam 25.90 TL' ye aldım.  




Mavi olan nemlendirici maske, yeşil çay ve hyaluronik asit içeriyor. Yoğun nem, sıkı cilt ve ışıltılı cilt tonu vaat ediyor. Ürün 75 ml. son kullanım tarihi ise 2020.




Bu yeşil olan ise arındırıcı maske. 1 dakika gibi bir sürede bunu başarabilir mi? Eğer başarabilirse  kesinlikle almaya devam ederim. Ben bu maskeleri özellikle seyahatlerde kullanabilmek için aldım. Umarım beklentimi karşılar. Zaten kullandıkça bunlar hakkında da inceleme yazılarım gelecek.


Maskenin içeriğinde beyaz kil ve manolya özü var. Detoks etkili bir maske. Ölü hücrelerden cildi arındırıp derin temizlik sağlıyormuş. Böylece cilt görünümünü düzeltip, tonunu eşitlemeyi vaat ediyor. Daha iyi sonuç için ise günlük kullanılması tavsiye ediliyor. Yine bu da 75 ml. ama kullanım süresi 12 ay.


Evet benim Watsons alışverişim şimdilik bu kadardı. Eğer ilerleyen zamanlarda tekrar alışveriş yaparsam kampanya bitmeden mutlaka onlardan da bahsederim. Ya da instagram hesabımdan paylaşırım. Eğer henüz beni takip etmiyorsanız instagram'a da beklerim.

4 yorum:

  1. İndirim ve kampanya dönemleri,avantajlı fiyatlar için iyi oluyor..

    YanıtlaSil
  2. O kadar çok alıştırdılar ki indirime bizi, indirim olmadığı zaman mağazaya adım atmıyorum :) Bu arada takipteyim, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim olmayınca insanın alışveriş yapmak içinden gelmiyor :)

      Sil