Otacı Defne ve Zeytinyağlı Arındırıcı Şampuan

Daha önce mayıs ayında bir etkinlik yaptığımdan bahsetmiştim. Yaklaşık 4 ay oldu etkinlik olalı ve artık sponsorlarımızın ürünlerini yeterince deneyimlediğime göre sıra yorumlarıma geldi. Etkinliğe sponsor olan firmalardan biri de Otacı markasıydı. 

Otacı bize Defne ve Zeytinyağlı Arındırıcı Şampuanlarından hediye olarak göndermişti. Şampuan kuru ve normal saçlar için. Benim saçlarım işlem gördüğünden dolayı oldukça kurular. Bu şampuan içeriğindeki zeytinyağı ile kuru saçlarıma oldukça iyi geldi diyebilirim. Ayrıca defne sayesinde de saç derisini çok güzel arındırıyor. 


Otacı Defne ve Zeytinyağlı Arındırıcı Şampuan

Eğer saçlarınızı şekillendirirken, özellikle saç diplerinize ürün kullanıyorsanız bir süre sonra saçlarınızın yıkasanız da yeterince temizlenmediğini hissedersiniz. İşte bu durumda Otacının bu şampuanı size de iyi gelecektir.

Otacı Defne ve Zeytinyağlı Arındırıcı Şampuan adından da anlaşıldığı gibi arındırma özelliğine sahip, o nedenle ben bu ürünü saçlarımı her yıkadığımda değil de daha uzun aralıklarla kullandım. Genelde 2 ya da 4 haftada bir saçımı iki kere bu şampuanla yıkıyorum. Saçlarım yıkandıktan sonra, tüm ürün kalıntılarından arınmış ve yumuşak oluyor.

Ayrıca eğer benim gibi saçlarınıza yağlarla maske yapmayı seviyorsanız, bu yağları arındırmak için de bu şampuanı tercih ederseniz saçlarınızdan yağları daha kolay arındırabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Otacı'nın limonlu zeytinyağlı olan şampuanını kullanmıştım ve genel olarak memnundum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu denemedim ama elimdeki ürünler bitince ona da bakayım 😊

      Sil
  2. Beni en şaşırtan şampuanlardan, çok beğeniyorum..

    YanıtlaSil
  3. İyi yayınlar Semra Hanım !
    Blogumu takip edenleri yalnız bırakmamak adına ziyaretinize geldim.
    Başarılar dilerim

    YanıtlaSil