Golden Rose Make-up Primer Mattifing & Pore Minisiming

Uygun fiyatlı makyaj bazı arıyorsanız o zaman yazımın devamına bir bakın derim. Başlıktan da anlayacağınız gibi bugünün konusu, Golden Rose markasının Make-up Primer'ı.
Golden Rose Makeu-up Primer Mattifing & Pore Minisiming, mat bitişli bir baz. Gözenek görünümü ve ince çizgileri gizleme vaadi var. Yağsız formüllü olduğu için cildi matlaştırıp, pürüzsüz görünmesini sağlamayı hedefliyor. Makyajın kalıcılığını da arttıran bir baz. Yağlı, normal ve karma ciltler için uygun. 30 ml. lik pompalı bir ambalajı olan ürünün kullanım süresi ise, 12 ay. Ayrıca baz paraben içermiyor.

Golden Rose Make-up Primer Mattifing & Pore Minisiming

İlk aldığımda (kimden görüp merak ederek aldığımı hatırlamıyorum) pek de elimin gitmediği bir bazdı. Sanırım 1 - 2 defa kullanıp çekmeceme koydum. Zaten baz kullanma alışkanlığım nedense bir türlü olamadı. Ama çekmecelerimi düzenlerken elime geçince ki, o dönemde birkaç instagram paylaşımında da ürünün övüldüğünü hatırlayınca, tekrar kullanmaya başladım. 


Golden Rose Make-up Primer Mattifing & Pore Minisiming


Bu bazın en sevdiğim özelliği şişesinin pompalı ve asansörlü oluşu. Bu sayede şişenin dibinde ürün kalma olasılığı ortadan kalkmış oluyor. Cildi matlaştırma konusunda da iyi diyebilirim. Gözenek görünümünü hafifletmede de fena değil. Ama bu konuda daha iyi sonuç alabileceğim baz arayışlarım hala sürüyor. Bazı bitirdikten sonra farklı markaların da bazlarını deneyeceğim. Aklımda 1 - 2 markanın ürünü var. İndirimlerde ilk hangisi karşıma çıkarsa onu alıp deneyeceğim.



Sizlerin kullanıp memnun kaldığı makyaj bazları hangileri merak ediyorum. Hazır arayışım sürerken, hem bana, hem de diğer okuyuculara güzel tavsiyeler olacağına eminim. Yorumlarda kullanıp memnun kaldığınız bazları yazarsanız çok sevinirim. Beni instagramdan da takip etmeyi unutmayın 😏

8 yorum:

  1. instagramda çok abartılan bu üründen bende beklediğim kadar memnun kalmadım. Kötü bir ürün değil ancak abartıldığı kadar da olmadığını düşünüyorum... sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Luminous olanını kullanmaya başladım ben de bakalım nasıl :)

    YanıtlaSil
  3. Çok fazla makyaj yapmayan biri olarak baz kullanma ihtiyacım da olmadı hiç..Yorumlarına göre ortalama olmuş bu ürün..

    YanıtlaSil
  4. Hic kullanmadigim bir ürün tanitim icin tesekkürler 😊

    YanıtlaSil