Makeup Revolation Highlighter


Watsons kasa arkası indirimlerinden aldığım bu güzellikten bahsedelim bugün biraz. Eğer yüzünü ışıl ışıl seven bir highlighter aşığı iseniz, kesinlikle bayılacağınız bir ürün bu.



Makeup Revolation Highlighter

İster karıştırarak isterseniz de sadece pembe ya da sarı rengini tek başına uygulayabilirsiniz. Ama yeşil, mavi ve lila pek tek başına kullanılacak gibi değil. Tabi tercihe göre değişir. Ama özellikle yeşil ve mavi oldukça yapay bir görüntüye neden oluyor.


Makeup Revolation Highlighter
Ben çoğunlukla elmacık kemiklerimin üstüne, dudak üstüne ve burnuma karıştırarak kullanıyorum. Göz pınarlarıma ise genelde sarıyı veya pembeyi tek başına kullanıyorum. Highlighterlarımın içinde en çok sevdiğim kesinlikle bu. Işıltısı muhteşem. Resmen ben burdayım diyor. Ama kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor. Fırçayı hafifçe değdirip çekmeniz yeterli. Aksi takdirde disko topuna dönmek kaçınılmaz. Kalıcılığı da gayet iyi.

Eğer uygun fiyatlı toz highlighter arıyorsanız, kesinlikle başka bir ürüne bakmaya gerek yok. Tercihiniz Makeup Revolation Highlighter olmalı.

2 yorum: