Procsin Göz ve Yüz Yağları

Procsin markasının ürünlerini yeni yeni kullanmaya başlıyorum. Biraz geç kaldım sanırım bu konuda. Çünkü pek çok blogger çoktan ürünlerini denedi ve yorumladı bile. Aslında biraz da bu sebepten sanırım markaya karşı pek sıcak bakamıyordum. Genelde bir ürünün ya da markanın ne kadar çok reklamı yapılırsa tam tersi oluyor durum. Tabi istisnalar var. 

Procsin Göz ve Yüz Yağları

Neyse fazla uzatmadan asıl konumuza dönelim. Uzun zamandır bakım rutinimde yağ kullanmayı seviyorum. Bundan önce lorealin yağını kullanıyordum. Fakat içeriğinin temiz olmamasından dolayı üründen soğudum ve yeni bir ürün arayışına girmiştim. Procsin'in bu yağları da çok övülünce denemek istedim. Watsons'ın 1 TL günlerinde de bu iki yağı aldım.

Procsin Göz Yağı

Her iki ürününde sabah ve akşam kullanılması tavsiye ediliyor. Fakat ben sadece geceleri kullanabiliyorum. Gündüz kullandığımda cildim ürünü tam ememediği için, yağlı bir hisse neden oluyor ve bu da beni oldukça rahatsız ediyor. Ama gece rutinimde daha yoğun ürünlere yer verdiğimden çok rahatsız olmadım. Geceleri cilt temizliğimi yaptıktan ve gülsuyu ile cildimi tonikledikten sonra, göz çevreme mavi şişedeki göz yağını, yüzümün kalan bölgelerine de yeşil şişedeki yüz yağını uyguluyorum. Göz çevreme bu yağı uyguladıktan sonra ekstra bir krem uygulamıyorum. Ama yüz yağını, gece nemlendiricimle karıştırıp uyguluyorum.


Procsin Anti Aging Yüz Yağı

Sabah yumuşacık bir ciltle uyanıyorum. Ama T bölgemde normalden daha yağlı oluyor. Yanaklarım ve göz çevrem için böyle bir durum söz konusu değil. Ürünler cildimde sivilceye neden olmadı. Genel olarak memnun muyum? Lorealin yağı sanki cildimin emmesi konusunda daha iyiydi. Ama şu an değişen mevsimde cildimin yağ dengesini değiştirdiği için yağların hakkını yemek istemem. Belki kışın daha çok memnun kalabilirim. Ürünleri kullanmaya devam edeceğim, ama bu tarz ürün arayışım da hala sürüyor. Eğer sizin kullanıp memnun kaldığınız farklı markalar var ise tavsiyelerinizi bekliyorum.

2 yorum:

  1. Ben de Procsin markasına pek sempati duyamıyorum nedense :( Sadece siyah maskesini kullandım. Bu yağlardan haberim bile yoktu bak şimdi senden öğrendim. :)

    Bu arada yeni keşfettim ve takibe aldım blogunu seni de beklerim.

    www.birsenle.com

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin yorumun için de teşekkür ederim. en kısa zamanda blogunu ziyaret edeceğim :)

    YanıtlaSil