Diana Monroe Fondöten

Bugün yağlı ve karma ciltlerin çok seveceği bir fondötenden bahsedeceğim size. Ama öncelikle markayı kısaca tanıyalım ne dersiniz? Diana Monroe markası, kozmetik sektörünün çok eski ve köklü firmalarından biri olan 7 Renk Kozmetik San. Tic. Ltd. Şti nin oluşturduğu markalardan biridir. Firmanın diğer markaları ise Colleen ve Glen'dir.

7 Renk Kozmetiğin piyasaya sunduğu ürünleri arasında ruj, maskara, lipgloss, likit ruj, dipliner, eyeliner, fondöten, concealer, pudra, allık, terracotta allık ve terracotta pudra yer almakta.

Benim firmayla tanışmam ise, etkinlik döneminde firma araştırması yaparken oldu. Markanın instagram hesabıyla iletişime geçerek kendileriyle tanıştım ve bizlere etkinliğimizde sponsor olmayı kabul edip, ürünlerinden güzel bir set gönderdiler. Bugün ben tüm seti değil sadece göndermiş oldukları fondöteni anlatmak istiyorum sizlere. İlerleyen zamanlarda da diğer ürünlerinden bahsedeceğim.

Diana Monroe Mat Fondöten

Diana Monroe mat fondöten;

  • Ürün 50 ml. ve kullanım süresi 24 ay.
  • Mat bitişli bir fondöten. Bu nedenle yağlı ve karma ciltlerin çok seveceği bir ürün kesinlikle.
  • Kuru ciltler bu ürünle pek anlaşamayabilir. Fakat yine de bu tarz bir fondöten kullanmayı istiyorsanız, cildinizi hem nemlendiricinizle iyice nemlendirip, hem de nemlendirici bir baz uygulayarak kullanabilirsiniz.
  • Vitamin E ve vitamin C içeriyor. Ayrıca temiz içeriğe sahip. İçerisinde paraben yok.
  • Ortadan yükseğe doğru bir kapatıcılığı var.
  • Fırçayla uygulandığında orta kapatıcılığa sahipken, nemli süngerle uygulandığında kapatıcılığı daha az.
  • Daha yoğun kapatıcılık istenirse; ürün miktarı arttırılarak uygulanabilir. Fakat ilk kat fırçayla uygulandıktan sonra, bir süre cilde ürünün oturması beklenip, ikinci kat uygulanırsa ve ardından nemli bir süngerle üzerinden geçilirse, hem daha kapatıcı olur, hem de maske gibi durmaz.
  • Fondötenin kalıcılığı da gayet iyi. 6 ila 8 saat arası sorunsuz kalıyor. Ama gün sonunda bir miktar parlamaya neden oluyor. 
  • Biraz çizgilere doluyor gibi. Mimik çizgilerinize dolmaması için o bölgeleri transparan bir pudra ile sabitlemek etkili olacaktır. Bu ayrıca T bölgesi gibi yağlanmaya müsait alanlarında parlamasına engel olacaktır.
  • Yüzde yapış yapış bir hissi yok. Ama telefona bulaşabiliyor.
Benim bu fondöten hakkındaki deneyimlerim sonucu fikirlerim bu şekilde. Genel olarak ürünle sorun yaşamadım. Oldukça sevdiğim bir fondöten oldu ve bittikçe alınacaklar listemde yerini aldı bile.

Markanın diğer ürünleri hakkında bilgi edinmek ya da satın almak isterseniz online sitesinden tüm ürünlerine ulaşabilirsiniz. Online sitesine ulaşmak için burayı tıklayın lütfen.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder