Bee Beauty Micellar Makyaj Temizleme Suyu

Makyaj ne kadar biz kadınların vazgeçemediği bir şeyse, makyaj temizleme suları da bir o kadar vazgeçilmezimiz. Ben her defasında farklı bir markanın micellar suyunu deneyerek, en sevdiğim makyaj temizleme suyunu bulmaya çalışıyorum. Bugüne kadar kullandıklarım arasında tabi ki favorilerime giren ürünler oldu. Ama arayışım hala sürüyor.



İşte bu arayışlarımdan birinde de,  Bee Beauty markasının micellar suyu ile karşılaştım. O gün indirimde olduğu için de denemek istedim. 

  • Ürün 500 ml. plastik ve pompalı bir şişeye sahip. Pompalı oluşunu sevdim. Kullanımı kolay oluyor.
  • İçeriğinde gliserin, aloe vera ve salatalık özleri bulunuyor. Bu sayede makyajı temizlerken, cildi arındırıp doğal nem dengesini de korumaya yardımcı oluyor.
  • Tüm cilt tiplerine uygun.
  • Paraben ve parfüm içermiyor.


  • Kullanım süresi açıldıktan sonra 12 ay.
  • Yüz, göz ve dudak makyajını temizlemek için kullanılabiliyor. Böylece göze ayrı, yüze ayrı ürüne gerek kalmıyor.
  • Bu tarz ürünlerde benim için en önemli şeylerden biri de, gözlerimi yakmaması. Eğer bir ürün makyajımı çok iyi çıkarıyor ama, gözlerimi yakıyorsa bir daha asla kullanamam. Bee Beauty Micellar Makyaj Temizleme Suyunda, böyle bir durumla karşılaşmadım. Bu yüzden de sevdim.
  • Makyajı çıkarma konusundaki performansı süper diyemem. Yoğun göz makyajlarında normalden daha fazla pamuk ve ürün kullanmam gerekiyor. 

Benim favori ürünüm olmadı. Ama indirimde denk gelirsem tekrar alabileceğim bir micellar su. Sizler daha önce bu markanın micellar suyunu denediniz mi? Ya da deneyip memnun kaldığınız, favori ürününüz hangisi?  Yorumlarda yazarsanız hem bana, hem de okuyan herkese faydalı olacaktır.

6 yorum:

  1. Bee beauty Avusturyalı bir marka ve bazı ürünlerini denemeyi çok istiyorum elimdekiler bitince alacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birkaç ürününü denedim ve genel olarak memnun kaldım diyebilirim :)

      Sil
  2. Bu güzel bilgilendirme için çok teşekkür ederim ♥️

    YanıtlaSil
  3. Okuduğunuz için ben teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Bee beauty uygun fiyatlı ve başarılı ürünler çıkaran bir marka bence. Özellikle uyku maskelerinden çok memnunum, pürüzsüzleştirici etkili olan gerçekten pütürlere iyi geliyor.
    Bu temizleme suyunu da merak ediyordum, denk geldiğimde satın alırım muhtemelen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyku maskelerini henüz denemedim ama oldukça merak ediyorum. Genel olarak markanın ürünleri güzel bencede :)

      Sil