Isana Hydro Booster Göz Kremi

Herkese merhaba,
Bugün sizlere Isana markasının göz çevresi kremiyle geldim. 

Jel yapıda olan bu krem, nemsiz ciltlere özel ve 24 saat nemlendirme vadeden bir ürün. Özel 24h- hydro kompleksi sayesinde cildin daha bakımlı ve canlı görünmesini sağlıyor. İçeriğinde bulunan kafein, cildin yenilenme hızını destekliyor. Düzenli kullanımla kuruluktan kaynaklanan ince çizgileri yumuşatıp, gerginlik hissini azaltmayı vaat ediyor. Gerginlik hissini yok etme konusunda oldukça etkili ama, çizgiler için henüz bir yorum yapamıyorum.





Ürünün jel yapıda olmasını sevdim. Genelde yüz ve göz çevremde jel nemlendiriciler kullanmayı daha çok tercih ediyorum. Jel kremler, cildi nemlendirirken yağlı bir his bırakmıyor. Makyaj öncesinde de uygulamaya uygun bir krem. İlk uyguladığınızda hafif yapış yapış bir his veriyor. Ama bu his uzun sürmüyor. Göz altlarınızı gün boyu nemli tutan güzel bir ürün.

 Ayrıca, cilt uyumu dermatolojik testlerle onaylanan bu krem, göz doktorları tarafından da test edilip onaylanmış. Lens kullananların da kullanımına uygun bir krem. Üstelik de vegan bir ürün ee daha ne olsun😊 Eğer göz çevresi kremi arayışında iseniz mutlaka bu kreme bir şans verin derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder