Isana Young Meyve Asitli Yüz Yıkama Jeli

Herkese merhaba,
Geçen ay Isana markasının meyve asitli toniği hakkındaki deneyimlerimi sizlerle hem blogumda, hem de instagram hesabımda paylaşmıştım. Yüz temizleme jeline o zaman ihtiyacım olmadığı için almamıştım. Fakat instagram'da onunda iyi olduğundan bahsedilince yorumlarda, elimdeki ürün bitince denemeye karar verdim. Paylaşımdan birkaç gün sonra aldım ve bugüne kadar da yeterince denediğimden, artık sonuçları sizinle paylaşmak istedim.


Bu temizleme jeli karma ve akneye meyilli ciltlere özel bir ürün. Cildi kir, yağ ve makyaj kalıntılarından gayet iyi temizliyor. Cildinizi temizlerken pek çok temizleme jeli gibi cildi kurutmuyor. Tertemiz, yağdan arınmış ve yumuşacık bir cilt elde ediyorsunuz. Göz çevresi hariç tüm yüze, cildinizi biraz nemlendirdikten, sonra masaj yaparak uyguluyorsunuz ve ardından bol suyla duruluyorsunuz.  Temizleme jeliyle cildinizi temizledikten sonra aynı serinin toniği ile de yüzünüzü toniklerseniz etkisini arttırmış olursunuz. 

İçeriğinde bulunan meyve asitleri ile hücre yenilenmesini tetikleyerek, daha canlı ve kadifemsi bir cilt elde etmenizi hedefleyen bu jeli ben sevdim. Kesinlikle tekrar alabileceiğim ürünler arasına girdi. Zaten toniğini sevmiştim ama set halinde kullanmak çok daha etkili bir temizlik elde etmemi sağladı. Kokusuna gelirsek öyle muhteşem bir kokusu yok ama, rahatsız edici bir kokuda değil. Dermatolojik olarak onaylanan jel, aynı zamanda vegan olma özelliği de taşıyor. Zaten bu markanın ürünlerinin hepsi vegan. 

Eğer yağlı ya da karma bir cilde sahipseniz ve yeni bir ürün arayışında iseniz,uygun fiyatlı  bu ürüne mutlaka bir şans verin derim. 

2 yorum:

  1. Isana ürünlerini fırsat buldukça deniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Isana'nın pek çok ürününü ben de severek kullanıyorum. Hem işe yarıyorlar hem de uygun fiyatlılar :)

      Sil