Isana Saç Maskesi

Bloga bakınca Rossmann sponsorum diye düşünülecek artık 😊 Son zamanlarda neredeyse sadece Rossmann'ın ürünlerinden bahsediyorum. Ama maalesef sponsorum değiller keşke olsalardı😊 Çünkü ürünlerinin uygun fiyatlı olması ve pek çoğunun da vaat ettiklerini yerine getirmesinden dolayı en sevdiğim mağaza diyebilirim.

Evet şimdi asıl konumuza dönelim. Bugün Rossmann'larda bulunan Isana markasının bu minnoş saç maskesi konuğumuz. Kendisi küçük ama etkileri oldukça büyük.


Kasa önünde bol bol gördüğünüz bu küçük saç maskeleri; saçlarımı besleyecek maske istiyorum, ama çok zahmetli olmasın, kısa sürede uygulansın ve gerçekten işe yarasın diyenler için yapılmış kesinlikle.

İnstagramda gezinirken sık sık bu maskeden bahseden sayfalara rastlamak mümkün. Seveni de oldukça çok. Ben de artık inat etme bir tane al ve dene dedim. Geçenlerde Rossmann'da gezinirken denemek için bir tane aldım. Aldığım günde denedim. 

  • Tek kullanımlık bu paketin fiyatı 2,99 TL. 
  • Ürünün büyük boyu yok, ama bence kesinlikle olmalı.
  • Saçlarınızı yıkadıktan sonra, ıslak saça bu ürünü uygulayıp sadece 1 dakika beklemeniz yeterli. Ardından saçlarınızı durulayıp çıkabilirsiniz.
  • Sonuç ise, gerçekten harika. Kolay taranan, yumuşacık saçlar elde ediyorsunuz.
  • Genelde ben saçlarımı yıkadıktan ve kremledikten sonra, taramaya geçmeden saç serumu ya da yağı kullanıyorum. Aksi takdirde saçlarımı taramam pek mümkün değil. Ama bu maskeden sonra ekstra hiçbir şey uygulamadım ve tarak adeta saçlarımdan kaydı geçti.
  • Tek kullanımlık paket olmasına rağmen, eğer uzun saçlarınız varsa 2 defa uygulamalık ürün var pakette. Kısa saçlılar ise 3 belki 4 defa kullanabilir. Ben ilk denemem olduğu için tüm paketi saçıma boca ettim. Ama bir dahaki sefere yarısını kullanırım,kalan yarısını da ağzı kapaklı küçük krem kavanozlarında saklarım.
  • Etkisi ertesi gün hatta saçınızı tekrar yıkayana kadar devam ediyor. Elimi saçıma her attığımda ipek gibiydi saçlarım.
  • İçeriğinde argan yağı ve kızılcık olan maske silikon içermiyor.
Eğer hala bu maskeyi denemediyseniz mutlaka deneyin. Saçınızdaki etkilerini görünce bana teşekkür edebilirsiniz😊 Ve bundan sonra da benim gibi her alışverişinizde stok yapabilirsiniz.


11 yorum:

  1. bende severek kullanmıştım, bu küçük mucizeyi... sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kullandığım anda benim resmen favorim oldu. Artık her rossmanna gittiğimde mutlaka alıyorum :)

      Sil
  2. Bu markayı henüz denemedim bir bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka tavsiye ederim. Tek kötü yanı tek kullanımlık olması keşke büyük boyunu yapsalar :)

      Sil
  3. Merhabalar yazınız son derece başarılı,blog dünyasında yeniyim hepinizi davet edip bloglarıma bakmanızı tavsiye ederim. Bu arada sizi GFC den takibe aldım banada beklerim.
    cagdasipekk.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. blogunuzu da mutlaka ziyaret edeceğim.

      Sil
  4. En çok merak ettiğim ürünlerden birisi :) Özellikle görünüşü o kadar tatlı ki meyveli yoğurt da benziyor :D 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hiç öyle düşünmemiştim gerçekten benziyor meyveli yogurda etkisi ise çok güzel kesinlikle denemeni tavsiye ederim canım

      Sil
  5. merak ettim Rossman uzak olduğundan alamıyorum ürünlerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidersen eğer mutlaka stoklu al canım bu maskeyi çok güzel bir ürün 😊

      Sil
  6. MERHABA SAÇ DOKULMEM VAR COK ETİKİLERMİ DÖKERMİ

    YanıtlaSil